vineri, 8 februarie 2013

MAREA DIVERSIUNE


In atentia intregii Societati Civile Romanesti,

Doamnelor si domnilor,
 Ca istoric medievist, mi-am adus contributia de necontestat la demonstrarea originii romanesti si pe linie materna si pe linie paterna, a numitului Voicu, zis Stefan cel Sfant al Ungariei; la demonstrarea etnogenezei poporului modern ungar, etnogeneza la care secuii nu au luat parte; la demonstrarea originii turco-avare a secuilor; la demonstrarea inventarii mitului ”Regatului Sfantului Stefan” abia in a doua jumatate a secolului al-XVIII-lea de catre Confederatia Lojilor Masonice Pannone, a contelui Palffy; la demonstratia faptului ca, din 1871 si pana in prezent, ungurii utilizeaza in procesul de deznationalizare si  ungurizare, prin “MAGHIARIZARE” a unor etnii diferite, urmatorii termeni care nu mai reprezinta demult realitati entice: “maghiar”, “secui”, “ceangau”, etc. Am mai afirmat ca am acceptat si accept orice discutie pe aceasta tema cu un profesionist ungur autentic, dar nu permit unor propagandisti, de tip kominternist, chiar daca se numesc Bela, Frunda, Eckstein, etc. sa sa se pronunte in locul profesionistilor.
Din perspectiva enuntata, denunt actuala mare diversiune mediatica pe tema asa-zisului steag secuiesc, menita sa inflameze pe toti neavenitii in domeniul cercetarii istorice. Va rog sa luati in calcul urmatoarele realitati:
  1. Steagul secuiesc este obiect de muzeu. A existat si a fost utilizat de secui atata vreme cat acestia au existat ei insisi. Astazi, doar 498 de cetateni romani s-au declarat secui, dar nu mai vorbesc limba secuiasca, din care va reproduc cuvintele turcice: kukullo (albastru) si Oituz. Nu si-au mai pastrat organizarea, datinile, obiceiurile, modul de viata secuiesc. Pentru ca si secuii si romanii si sasii (caz concret: Dittersdorf, adica Ditrou, ajuns astazi Ditro) au fost ungurizati, adica deznationalizati, fiind in fapt unguri care utilizeaza, in mod absurd, in prezent, numele disparutilor maghiari sau al disparutilor secui.
  2. Propaganda antiromaneasca, cu simboluri defuncte, se desfasoara nonstop si in deplina impunitate in Romania de 23 de ani. De ce s-a inflamat toata media acum? De ce s-au inflamat toti politicienii, taman acum?
  3. Regulile diplomatice sunt simple si universal valabile:
·         Daca un ambasador acreditat face afirmati publice contrare Constitutiei statului in care este acreditat, in 24 de ore i se retrag acreditarile si este expulzat.
·         Daca un membru al guvernului unei tari straine face afirmatii la adresa unui stat, vizand dezintegrarea acestuia, guvernul statului agresat este obligat sa reactioneze prompt, prin note de protest, privitoare la ministrul statului agresor si sa inainteze proteste si cereri de interventie organismelor internationale din care face parte cu depline drepturi, adica in cazul de fata: SUA ca “partener strategic”, NATO, UE si ONU.
  1. De ce teroristul in cauza mai este ambasador? De ce nu a fost expulzat? De ce partenerul strategic, responsabilii NATO, UE si ONU nu au intervenit?
  2. De ce, in loc sa se intample cele de mai sus, totul s-a transformat intr-o sezatoare care preocupa toate mintile si in care toti aburitii, de o parte si de alta, isi dau cu parerea in mod patriotic sau patriotard, intr-o chestiune care este, in fapt, pur stiintifica? (Este vorba despre steagul secuiesc, pentru ca gestul este penal!)
Raspunsul nu poate fi decat unul singur. Pe durata absentei din tara a domnului Ponta s-a intamplat ceva in Romania, extrem de important, pasibil de a distruge jocul murdar al aliantelor politice, atat de important incat eternele slugi ale tiranizarii Romaniei,  ungurii, au primit ordinul sa intervina. Si au intervenit printr-o mare diversiune, fiind ajutati, in mod inconstient, de intreaga media.
Acel ceva, extrem de important, a fost Raportul Avocatului Poporului, trimis Guvernului si Parlamentului. Felicit diabolica minte politica profesionista care l-a conceput, l-a convins pe numitul Avocat al Poporului sa-l semneze si a inflamat si toata mass-media!
Atrag atentia asupra faptului ca, din 5 ianuarie 2009, cand a cazut prima OUG ticaloasa impotriva rezervistilor si pana astazi, institutia numita Avocatul Poporului nu s-a mai manifestat in interesul poporului, in pofida sutelor de mii de sesizari primite din partea reprezentantilor tuturor categoriilor socioprofesionale si de varsta din Romania.
Raportul Avocatului Poporului, dincolo de solutiile trasnite propuse in mod diversionist si pe care nu avea dreptul sa le propuna, introduce un adevar fundamental. Acela sustinut de SCMD de 4 ani in strada, in Parlament, in instante, in media interna si internationala, acela inclus in Programul CNSC, insusit prin semnatura de liderii USL si anume faptul ca: INTREAGA LEGISLATIE A GENOCIDULUI SI A SUBMINARII ECONOMIEI NATIONALE, PROMOVATA DE REGIMUL BASESCU PRIN GUVERNELE BOC-UNGUREANU ESTE, NU NUMAI TICALOASA, DAR SI ANTICONSTITUTIONALA SI ANTIEUROPEANA.
Lovitura a fost mortala! Dupa publicarea textului Avocatului Poporului, trebuia ca imediat SA SE TREACA LA ABROGAREA LEGILOR TICALOASE SI LA EFECTUAREA REPARATIILOR SOLICITATE DE REZERVISTI, PENSIONARII CIVILI, REVOLUTIONARI, GREFIERI, FUNCTIONARII PUBLICI, FOSTII PARLAMENTARI, DIPLOMATII DE CARIERA, CFR-ISTI, AVIATORII CIVILI, PROFESORI, MINERI, LUCRATORII DIN SANATATE, ETC.
Trebuia, deasemenea, sa se ia imediat in dezbatere publica situatia PENALILOR, adica a celor vinovati de aparitia si sustinerea respectivelor legi ticaloase, iar vinovatii sunt: PRESEDINTELE SI SUSPENDAT SI DEMIS TRAIAN BASESCU, EMIL BOC SI MEMBRII TUTUROR GUVERNELOR SALE, MRU SI MEMBRII GUVERNULUI SAU, DEPUTATII SI SENATORII PDL, UNPR, UDMR SI AI MINORITATIOR DIN PARLAMENTUL 2008-2012, 5 DIN 9 MEMBRI AI CCR, JUDECATORII SI JURNALISTII CARE, PRIN SENTINTE, RESPECTIV LUARI DE POZITIE TICALOASE, AU SPRIJINIT MASURILE BASISTE.
Practic, gestul Avocatului Poporului  a obligat Guvernul si Parlamentul sa intervina prin masuri urgente  reparatorii si de restaurare a democratiei constitutionale sub toate aspectele (legi, ordonante, hotarari de guvern).
In mod concret, IN ROMANIA, PRIN GESTUL AVOCATULUI POPORULUI, CUTIA PANDOREI A FOST DESCHISA, DAND CALE LIBERA STAVILIRII HAOSULUI JURIDIC SI ACTIUNILOR, ASTAZI CAMUFLATE, ALE TIRANIEI.
In loc insa ca procesul de restaurare a democratiei constitutionale sa intre pe fagasul firesc, totul a fost stopat prin uriasa diversiune mediatica a asa-zisului steag secuiesc, obiect de muzeu, pe care ungurii, oricum il exhiba de 23 de ani, 24 de ore din 24, in deplina impunitate si fara a deranja pe nimeni. Raspunsul la aceasta aberatie era sa plimbam si noi acvilele romane sau steagul lui Mihai Viteazul in toate comunitatile romanesti din Ungaria.
Cu speranta ca membrii Societatii Civile nu s-au lasat pacaliti, ii indemn sa continue cu si mai multa vigoare lupta pentru “dreptate pana la capat”, pentru toate categoriile socioprofesionale si de varsta din tara si pentru toti cetatenii Romaniei, indiferent ca, etnic, sunt romani, unguri, everei, tigani, rusi, greci, armeni, polonezi, laponi sau finlandezi!
Actionand profesionist si uniti, numai uniti, vom invinge!

Col.(r) dr. Mircea DOGARU
Fondator SCMD