miercuri, 13 februarie 2013

Goebbels, DNA , premiile Academiei Romane si eliberarea lui Adrian Nastase


-         editorial al presedintelui SCMD -
La 7 octombrie 2011, in cadrul unei grandioase manifestatii impotriva regimului basist, SCMD si aliatii sai, 16 federatii sindicale, sindicate si ONG-uri, la data aceea (astazi fiind peste 60) au lansat alianta Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) si  "Platforma Civica" in 12 puncte, considerata a fi un program al tuturor romanilor, indiferent de orientare politica.
La pct. 6 al "Platformei Civice", analizand mijloacele si instrumentele terorii basiste, aceasta solicita: "dreptul la justitie obiectiva, prin interzicerea amestecului executivului si politizarea actului de justitie, desfiintarea structurilor de politie politica de tip stalinist si a instrumentelor politice ale dictaturii tip Curtea Constitutionala, ANI, DNA, CNSAS, etc". Materialul in cauza a fost remis Adunarii Anuale Parlamentarte NATO, SRI, Presedintiei, Guvernului, TVR, prin delegati si intregii media prin e-mail. A mai fost transmis de 4 ori, cu ocazia manifestatiilor noastre, pana la 1 Mai 2012,acelorasi si, timp de 9 luni nu s-a intamplat nimic.
Abia cu ocazia Referendumului, cuplul tragi-comic Basescu-Macovei a inceput sa urle, cu sustinerea goarnelor de serviciu de la B1TV si de la gazetele de perete basiste: "Lovitura de stat!", "SCMD este bratul armat al USL", etc.
Iata insa ca pe 6 februarie 2013, dl. Dinu Zamfirescu, venerabilul nepot al lui Duiliu Zamfirescu, membru fondator al PNL (1990), om care a cunoscut ororile staliniste, care a fost un membru marcant al emigratiei si care, culmea, este membru al incriminatului de catre noi al CNSAS, declara urmatoarele: "In opinia personala, ar fi de dorit desfiintarea unor institutii parazitare, care, la instigarea unei anumite institutii au devenit adevarate puteri in stat, precum CSAT, DNA sau ANI. Este necesar sa se stopeze actualele  interpretari mai mult decat hazardante ale actualei Constitutii, abuzuri de putere din partea unor institutii si cea a Curtii Constitutionale, devenita ilegal cea de-a 4-a putere in stat".  Il felicitam pe venerabilul liberal ca a ajuns la concluzia noastra in ceea ce priveste institutiile basiste de politie politica de tip stalinist! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Dar il avertizam ca iar o sa urle trambitele basiste: "Nenorocire! Lovitura de stat! PNL vrea sa rupa "pactul de stabilitate", etc". pentru ca intr-o tara lipsita de creiere politice si de bun simt la acest nivel, totul este posibil. Il mai felicitam si pentru ca ne da dreptate in ceea ce priveste pozitia SCMD fata de ratatul afacerist Gittenstein, care a indraznit sa ne ameninte, in interes basist, cu sfatul "sa fim multumiti ca nu s-a tras in noi de pe terasele blocurilor, ca in Siria!". Dl. Zamfirescu afirma: "Este, de asemenea, de deplans, lipsa de reactie fata de alegatiile unui fost ambasador strain care, incalcandu-si statutul, prefera sa se amestece in treburile interne ale Romaniei ..."
Il asiguram pe venerabilul liberal ca, oricand doreste, va putea deveni membru de onoare al SCMD, desi optica noastra s-a schimbat intre timp, deoarece basistii au inceput sa parasesca "valorile" stalinismului si sa se apropie de nazism. ne-a deschis ochii "Cazul Nastase".
In puscarie pentru vina nedovedita de a fi profitat de pe urma deturnarii de fonduri de catre unii, de la un simpozion (caz similar cu deturnarea de fonduri de catre ex-ministrul Ritzi, spre profitul nepedepsitului europarlamentar Elena Basescu) fostul premier Adrian Nastase a facut cerere, in temei legal, de eliberare inainte de termen, din inchisoare. Tribunalul zice DA, DNA zice BA! Stupefiant este motivul oferit de DNA. Intre motivele utilizate de petent, este si acela ca ar fi lucrat, pe perioada detentiei, publicand si o carte de analiza politica. Procurorii de la DNA, experti peste noapte in domeniu, fac recurs pe ideea ca, dupa domniile lor, acesta carte "nu este stiintifica". Se pare ca a innebunit, din nou, lupul si manaca iarba!... Nu-i destul ca domnii de la CCR isi declara institutia cu de la sine putere, anticonstitutional si aberant, drept o structura "politico-jurisdictionala"! Mai lipsea ca DNA-ul sa uzurpe calitatea Academiei Romane si sa-si dea cu parerea in domeniul lucrarilor stiintifice! Fane Spoitoru, jucand "sudoku" in timpul detentiei a iesit mai devreme, preotul de la Tanacu, pentru ca a jucat fotbal, Adrian Nastase nu are voie, pentru ca a scris carti, declarate de suprema autoritate in domeniu a tarii - DNA, drept "nestiintifice"!...
In aceasta situatie, nu putem constata decat ca, ori noi, ori structurile de politie politica basiste am/au luat-o razna cu totul. Pe cale de consecinta, ca sa nu mai fim acuzati de "lovituri de stat" (in fund, pe banca-n Cismigiu...) in deplin consens cu ciracii domnului Basescu, ce par a-l copia pe Goebbels, punct cu punct, si pentru a nu avea si noi parte de o "noapte a cutitelor lungi", declaram ca nu mai vrem desfiintarea/restructurarea DNA ci a Academiei Romane, care a devenit inutila!... Cu acesta ocazie, propunem, nu numai ca averea Academiei Romane sa fie confiscata de DNA si transferata ciracului basist Popoviciu ci si premiile anuale ale Academiei Romane sa devina ... "Premiile DNA"! Tot anuale!
Mare Ti-e gradina, Doamne!...

13.02.2013
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU