vineri, 26 septembrie 2014

COMUNICAT DE PRESA

COMUNICAT DE PRESA
Pe marginea “dezvaluirilor ” facute de un anonim, jurnalistului Luis Lazarus, referitor la strangerea de semnaturi pentru candidatul Teodor Melescanu

Doamnelor si domnilor jurnalisti,

Subsemnatul, col.(r) dr. Mircea DOGARU, nu am absolvit Colegiul National de Aparare, astfel incat nu stiu ce semnaturi si pentru cine s-au strans acolo. L-a absolvit doamna Elena Udrea, avand profesori fosti elevi de-ai mei. Poate stie domnia sa! Un lucru pot insa sa garantez. Nici un militar roman nu are vreo legatura de subordonare sau economico-financiara cu presedintele Rusiei. Daca absolventa Elena Udrea sau “comandantul suprem” au, nu stiu!

Ceea ce stiu cu certitudine este faptul ca sintagma “Alternativa Nationala” este un brend al Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) acela care, in urma unui acord incheiat cu liderii USL la 14 iulie 2012, a asigurat Victoria zdrobitoare a acestora in alegeri. Daca domnii Victor Ponta, Crin Antonescu sau Daniel Constantin au vreo legatura cu dl. Putin, iarasi nu stiu si oricum este o problema de stat. Mai stiu ca ideea aruncarii domnului Teodor Melescanu in cursa pentru prezidentiale nu i-a apartinut domniei sale, nici altui reprezentant al clasei politice ci a fost initiativa unor organizatii din CNSC, care au primit aprobarea sa foloseasca sintagma Alternativa Nationala. Acestea si-au asociat partide pentru ca asa prevede legea in ceea ce priveste aliantele electorale iar cand proiectul a fost torpilat, au lansat ideea strangerii de semnaturi ca independent. Semnaturi au strans si organizatiile revolutionarilor, in primul rand sindicatul lor si ale minerilor, ceferistilor, personalului din sanatate, profesorilor, functionarilor publici etc., pentru ca ideea a placut tuturor. Dl. Melescanu corespunde, prin educatie, prestanta, prestigiu si pregatirea ca diplomat, modelului de presedinte tip NATO si dorintei generale romanesti de revenire la normalitate.

Asteptand Legea dreptului la munca si Legea pensiilor militare de stat, SCMD nu s-a implicat in strangerea de semnaturi. A facut doar oficiul de a transmite catre CNSC modelele de tabel si motivatia strangerii de semnaturi pentru urmatorii candidati independent:

1.      Teodor Melescanu, pentru ca si-a insusit Contractul social, al CNSC ca suma a revendicarilor legislative ale partilor componente, a acceptat sa-si depuna mandatul dupa doi ani, pentru a aduce Executivul (guvern si presedinte) la normalitate, sa renunte la atributele prezidentiale, generatoare de tiranie privind numirea procurorilor si conducerea sedintelor CSM etc.
2.      Ioan Ghise, pe care CNSC l-a sprijinit in actiunea de sustinere a Referendumului si al carui Program de tara a fost difuzat.
3.      Gheorghe Funar, ale carui prestatii politice vizand apararea integritatii teritoriale a Romaniei, a drepturilor cetatenilor, a onoarei si demnitatii militare, sunt cunoscute.

Domnii Teodor Melescanu si Gheorghe Funar s-au inscris, domnul Ghise a fost torpilat.

Semnaturi au strans pentru candidatii CNSC si partide ca PDS, PSI, UDR si filiale ale partidelor mari care se dezic de proprii candidati si patronate si confederatii, federatii, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii care nu fac parte inca din CNSC. Chiar astazi filiala Campulung Muscel a unui partid guvernamental si-a anuntat retragerea din acest partid si sustinerea candidatului Teodor Melescanu. Listele cu semnaturi s-au adunat la punctele de contact solicitate in numele celor trei candidati si … continua sa vina, desi inscrierea s-a terminat. Ieri au aparut peste o mie de semnaturi noi din Teleorman, Harghita, Mures si Satu Mare, aducatorii, membrii CNSC, prezentandu-ne si modelele de fluturasi si materialele de propaganda pe care le vor face pe cont propriu pentru candidatul Teodor Melescanu. Mi-a placut indeosebi “Chemarea catre Ardeal”:”URMASI AI LUI IANCU-VOTATI-VA MOTUL!

Nu cred ca Partidul Dreptatii Sociale poate fi acuzat ca ar avea legaturi cu Putin, doar din cauza denumirii! Asa cum nu are nici col. Dogaru, pregatit in “politici de aparare” prin doua cursuri absolvite in Canada! Asa cum nu are nici Fundatia pentru Democratie prin Drept, afiliata Comisiei de la Venetia, fundatie care a coordonat eforturile CNSC. Cred in schimb ca noul candidat Teodor Melescanu a rasturnat toate jocurile politice, prin simpla sa aparitie, umpland de spaima marea comunitate a “coabitantilor” pe spinarea noastra a tuturor.

Noi toti ne vrem drepturile si-l vom vota pe acela in masura sa ni le acorde ori sa ni le sustina in fata oricui, indiferent ca s-ar numi FMI, Vladimir Putin sau Joe Biden. Si vointa noastra va invinge pe 2 noiembrie! Pentru ca ne-am saturat de jocuri, de istericale si delatiuni macovee, de diversiuni cretine cu “acoperiti” descoperiti, de promisiuni, amanari si minciuni! Avem o singura viata si, atat cat ne-a mai ramas din ea, vrem sa o traim normal! Prin urmare, oricat de atacat va fi candidatul, sau noi, vom reusi, pentru ca de data asta s-a umplut paharul! Ori dreptatea pe care o dorim pana la capat, ori “Operatiunea … Maturoiul”!

Cu stima,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedinte fondator al SCMD si initiator al CNSC