miercuri, 7 noiembrie 2012

Felicitari Excelentei Sale, domnul Barack Obama!



In SUA, vointa natiunii americane si a electorilor a invins puterea banului si interesele marilor producatori de armament. Barack Obama este din nou presedinte al SUA si s-a reintors déjà la lucru. Pacea este garantata! Semnificativ este faptul ca primii care l-au felicitat au fost premierul britanic si Bibi Netanyahu. Nu vor apare nori de furtuna in Marea Neagra, nu se vor deteriora relatiile cu Rusia, atacarea Iranului nu mai este iminenta, deci si Romania, a carei soarta fusese hotarata in secret la Departamentul de Stat, mai are o sansa! Rezultatul s-a vazut in ultimele declaratii ale lui Mark Gittenstein, afaceristul ratat promovat de neoconservatori ambasador in Romania si care astazi pleaca cu buzunarul bine rotunjit. Domnia sa a declarat recent ca nu a fost si nu este sprijinitor al lui Traian Basescu, ba, mai mult, ca il felicita pe Crin Antonescu pentru ca s-a dovedit un om de cuvant si de onoare, facand tot ceea ce a promis din aprilie incoace. Mai mult, in cuvantul de adio, dl. Gittenstein a avut multe cuvinte de dor si jale, de amor neconsolat, de admiratie fata de Romania, dar nimic fata de politica romanesca, nimic despre presedinte. Toate acestea, ne duc cu gandul la faptul ca ceva se va schimba in al doilea mandat al lui Obama, referitor la noi.

Cuiul din talpa lui Obama, presedintele politicii externe, pe nume Joe Biden, se pare ca a ruginit. Are 70 de ani impliniti, este ultima lui manifestare in politica, nu mai are ce astepta pentru viitor, deci sprijinirea, de neinteles pentru un fost adversar  al lui Bush, a jucariilor bushiste de tip Basescu sau MRU nu se mai justifica. Drept urmare, plini de speranta pentru viitor, transmitem felicitarile noastre Pentagonului, militarilor adevarati din Departamentul de Stat american si, in special, presedintelui in functie al SUA, Excelentei Sale, domnul Barack Obama.

Nu putem incheia, intr-o veche traditie a razboiului de imagine, decat trimitand salutul nostru militarilor americani, militarilor lumii: “Impotriva celor care vor controlul mondial asupra vietii, impotriva celor care urmaresc desfiintarea statelor si, prin urmare anatemizarea si distrugerea structurilor militare nationale peste tot pe mapamond – Militari din toate tarile, uniti-va! Asa sa ne ajute Dumnezeu, pentru democratia reala, pentru pace, pentru dreptul tuturor la viata!”

Col. (r)  dr. Mircea DOGARU
ROMANIA