miercuri, 12 februarie 2014

Clocirea unui USL fara PNL

 -In atentia membilor SCMD care sunt si membri ai Partidului Conservator-
Stimati camarazi,
La conferinta de presa pentru lansarea USD, dl. Constantin Daniel, presedintele PC, a afirmat la un moment dat: "Noi, social-liberalii, vom fi ...". Am ras copios crezand ca omul a facut o gafa, amestecand fosta realitate a aliantei PC-PNL cu noua pozitie a PC de anexa a PSD. Apoi am verificat. Nu, nu a fost o gafa ci o scapare a unui secret extrem de pazit.
Cu trei saptamani in urma, PC, fost PUR, si-a schimbat din nou pielea, reinscriindu-se, absolut legal, dar fara stirea membrilor sai, drept "Partidul Social Liberal (PSL)". Este treaba dvs. sa va intrebati daca a fost statutar si ce viitor politic mai are PC-ul devenit PSL. Eu mi-am pus intrebarea ... Cui foloseste?
Evident s-a clocit o varianta de USL fara PNL. Daca PNL-ul nu cedeaza in fata majoritatii celorlalte 3 partide, va ramane singur, dar sigla USL, insemnand Uniunea Social Liberala, va fi pastrata, spre manarirea, inca odata,  a  "stupid people". Pe ce argumentatie? Pai avem, sub sigla USL, social-democrati, UNPR-isti si, iata, in locul conservatorilor, "social-liberali". Bine ca n-au ales numele "Partidul Social National" ca sa ne mai acuze unii ca suntem nostalgici ai batranului Adolf!
Intrebarea este cum va reactiona 'stupid people"?
Stimati camarazi,
Va reamintesc mesajul meu la Congresul PC din 2011, de la Sala Palatului, cand am fost invitat sa vorbesc alaturi de reprezentantul "Meridian", de dl. Crin Antonescu si de d-na Ecaterina Andronescu, venita in locul presedintelui PSD.
Constatand ca din cei 6.000 de membri PC prezenti, 80% erau militari in rezerva sau cum ii place Basescului sa spuna, "fosti militari", v-am salutat in calitate de camarad, atragandu-va atentia ca datoria noastra, constitutionala si nu numai, ca militari, este sa aparam libertatea natiunii, dreptul sau la existenta statala unitara, drepturile legitim obtinute de toate structurile socio-profesionale si de varsta ale Romaniei, in aproape 200 de ani de istorie moderna, anulate de regimul Basescu si democratia constitutionala. Ca am ratat razboiul in 1989, cand sub lozinca Libertatii am fost ... eliberati cu totul de Romania, strainii distrugandu-ne, cu ajutorul complicilor interni, toate capacitatile de productie, furandu-ne pamantul, constructiile semnificative, bogatiile solului si subsolului si transformandu-ne in lada lor de gunoi, in scopul iesirii lor din criza economica pe spinarea noastra. De asemenea, ca, intr-o ultima etapa, gasca Basescu-Boc ne rapeste toate drepturile castigate vizand, prin legi ale subminarii economiei nationale si genocidului, parasirea de catre noi "pe cale naturala a sistemului" sau aruncarea supravietuitorilor, ca paria, la marginea societatii europene, caci noi murind in sange, ei pot sa fie mari - asa cum spunea un geniu al natiunii, calcat astazi in picioare ca si insasi natiunea romana.
In aceste imprejurari, USL este ultima constructie politica a unei clase fabricate si autopropulsate, care ne-a dezamagit constant, incepand cu 25 decembrie 1989, Ziua Asasinatului, constructie ce mai poate fi imbratisata de un popor furat, mintit, dezamagit. Ca vom sprijini cu tot sufletul USL ca ultima speranta, dar sa fereasca Dumnezeu ca USL sa ne dezamageasca si sa se destrame! Dupa aceasta destramare, care va produce un soc psihologic, o mare trauma nationala, actuala clasa politica nu va mai putea oferi nimic. Trecand peste orice strategii de culise, respingand nu numai toate partidele ci insasi ideea de partid, romanii vor reactiona cumplit,  in incercarea de a se apara singuri. Si-n acea imprejurare locul nostru ca militari va fi, ca intotdeauna, inclusiv in decembrie 1989, alaturi de popor, pe care il vom proteja, organizandu-l. Din cate tin minte, mesajul meu se incheia cu urmatoarele cuvinte: "Cu USL sau fara USL, onoarea noastra ne obliga sa mergem inainte, pe drumul dreptatii nationale."
Aceasta clipa se cam apropie, din pacate. Drept urmare, chiar daca avem buimaci si printre noi, imensa majoritate a SCMD a decis sa refuze politizarea sindicatului si sa faca, asa cum a propus unul dintre vicepresedintii nostri, liberal, politica sindicatului in cadrul partidelor, spre aducerea inaripatei gandiri politice a acestora la realitatea strazii si obiective mai pamantene.
Drept urmare, va rog sa luati legatura cu membrii SCMD sau rezervistii, in general, care sunt si membri PSD, UNPR si, in special, PNL, explicandu-le ca nu un Iohannis sau un Popescu, ci zece carute de Iohannisi si Popesti (adica nici un interes personal sau de mic grup politicianist) nu au dreptul sa produca disolutia USL. Transmiteti liderilor dvs. politici sa renunte la colaborarea cu unele servicii europene, care sunt ostile, din principiu, existentei statului unitar roman si adepte ale jefuirii noastre totale, si sa ramana la colaborarea lor mai veche cu deja traditionalele CIA si KGB, actualmente FSB. Dovada victoriei Ratiunii ar fi o lista unica a USL (PSD, PNL, PC, UNPR) la europarlamentare, pe care am putea sa o sustinem. Doua liste nu avem cum! Vom opta pentru sustinerea Interesului National!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col (r) dr. Mircea DOGARU