joi, 9 ianuarie 2014

OFENSIVA NEOCONSERVATOARE ATINGE ROMANIA

-          In atentia intregii Societati Civile romanesti -

Ziarul Libertatea de astazi, 9 ianuarie 2014, supus dezinformarii profesioniste, dezinformeaza, la randul sau, titrand ca un “apropiat al lui Obama vine la Bucuresti”. In fapt, noul tuter american, care se abate asupra Romaniei, este asistenta a secretarului de Stat John Kerry, cel acuzat de Pacepa, anul trecut, in presa, ca ar fi  fost agent KGB si care, astazi, se poarta in Ucraina ca pe tarlaua ma-sii. Si, suprema jignire la adresa Romaniei, vine sa discute, nu cu vreun omolog al ei, gen Codrin Stefanescu, asistentul lui Dragnea, ci se arunca direct la Cotroceni.

Daca in mandatul trecut, bietul Obama il avea in coasta numai pe Joe Biden, astazi il are si pe John Karry plus o liota intreaga de reprezentanti ai globalizarii demente, care viseaza razboi in Iran, in Marea Neagra, adjudecarea Siberiei si procedarea cu resursele Ucrainei si ale Rusiei asa cum au procedat cu cele ale Romaniei.

Invinsi anul trecut, politic, pierzandu-si, rand pe rand, toti liderii portocalii europeni, cu exceptia lui Basescu si Barroso, neoconservatorii revin, asadar, in forta, pe viata si pe moarte, blocand orice initiativa a lui Obama vizand democratia reala si pacea. De asta nu avem inca un ambasador american la Bucuresti, de asta Adrian Nastase a fost, din nou, condamnat politic, de asta nu conteaza faptul ca nu Ponta l-a interpelat pe Obama, ci Obama l-a imbratisat pe Ponta la inmormantarea lui Mandela……

Teoretic, doamna Victoria Nuland vine la Bucuresti pe probleme de reforma a Justitiei, care, nu mai are,  din 25 decembrie 1989, in Romania, nici o legatura cu ideea de ……Justitie, fiind cu totul in subordinea asasinilor poporului roman si a tiranilor prezumtivi. Daca aduce ordine de la stapanire, logic ar fi ca doamna in cauza sa poarte discutii cu ministrul de Justitie si cu seful acestuia, premierul Victor Ponta. In program are, insa,  doar o discutie, la Cotroceni, cu Traian Basescu si, in context, o intrevedere cu ministrul de Externe. Ori distinsa doamna este inculta, pe modelul doamnei Tathweiller, care plasa Transnistria….. in Siberia si nu stie ca Romania are alta Constitutie decat a SUA, seful Executivului fiind premierul, ori a venit, pur si simplu, sa transmita ordine secrete agentului “orange” de la Bucuresti. Ordine de genul….”Daca nu dati Rosia Montana si celelalte, pierdeti Transilvania, ca le dam bani ungurilor sa o cumpere!”.

Doamna Nuland va fi primita, ca de obicei, la venirea oricarui tuter, de parca ar fi sahinsahul Iranului, cu temenele, cu pupat papucul, cu “Ha, ha, ha…!”, sarmale, whisky si manele, dar situatia Romaniei pentru 2014 se contureaza a fi mai mult decat…… albastra. De-a dreptul “vanata”, din moment ce i se dau Demisului, nesperate aripi, sa zburde, sa taie si sa spanzure!

Dumnezeu sa apere Romania, din moment ca ce asa-zisa clasa politica nu este in stare, iar “stupid people”, adica aia “multi, dar prosti” se straduiesc sa demonstreze, zi de zi, ca “prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Nici nu au demarat bine actiunile de reconfigurare a CNSC, ca am si inceput sa fim atacati de toti ambuscatii care, in slujba partidelor, se pretind Napoleoni, isterizati fiind, din afara si din interior, ca nu-si vor primi cascavalul daca Societatea Civila din Romania chiar se va organiza pentru actiune, in interes national si fara amestec politic intern sau extern.

Cu stima si ca indemn,

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU