luni, 21 iulie 2014

“DUPA NOI POTOPUL” IN VARIANTA BASESCU



- Comentarii pe marginea unui penibil “joc” de-a mobilizarea -
(Urmare)
Partea a XVII-a

XIX. GLOBALISM-COMUNISMUL, BASISMUL SI “PRIMAVARA ARABA”
Exista in limba romana un proverb care sintetizeaza perfect actuala strategie neoconservatoare: “Unde dai si unde crapa”. Vinovati de atentatul de la 11 septembrie 2001 au fost proclamati Al Qaida si Osama Bin Laden, adica vechii aliati ai americanilor, formati, pregatiti si inarmati de CIA ca aliati ai mujaheddinilor in razboiul rusesc din Afganistan (1979-1989). Dupa alungarea rusilor, in aceasta tara a izbucnit razboiul civil cu masacre religioase inimaginabile si instalarea fanaticilor talibani la putere, si ei sprijiniti anterior de CIA. Pregatita mult inainte de 11 septembrie, Operatia Enduring Force s-a declansat la 7 octombrie 2001. Talibanii au fost scosi din Kabul, s-a instalat un guvern marioneta sub protectia oficiala a NATO grupand forte din 43 de state si … cam atat. Pentru ca rezistenta talibanilor sustinuti de Al Qaeda a continuat. Neoconservatorii nu aveau timp sa-i spulbere definitiv, tinta lor reala fiind Irakul, tinta atinsa si apoi Iranul care a ramas insa pana astazi un vis imposibil de atins.
Afganistanul este bogat dar nu in petrol, ci in minereuri rare cum ar fi strontiul sau litiul pentru care a si primit supranumele de “Arabia Saudita a litiului”, resurse estimate la un trilion de dolari. Dupa rezolvarea problemei irakiene, neputand obtine nici sprijin nici justificare in atacarea Iranului, neoconservatorii s-au orientat asupra restului lumii arabe, lasand balta Afganistanul unde insurectia din 2007 din Waziristan i-a readus in atentia lumii pe talibani. Dezinteresul devenind suspect, abia la 2 mai 2011, in plina “Primavara araba” Bin Laden avea sa fie asasinat in Pakistan, in cadrul “Operatiunii Neptun Spear”, coordonata de CIA.
Rezumand, deputatul Belgian Louis Laurent afirma la inceputul anului 2013, privind retrospectiv evenimentele: “Inarmand rebelii islamisti, cum occidentalii l-au inarmat pe Osama Bin Laden, acest prieten al americanilor, pana cand s-au intors impotriva lui, tarile occidentale au urmarit implantarea in <noile state> de baze militare, favorizand intreprinderile lor nationale. Totul este strategic! In Irak, aliatii nostri americani au pus mana pe resursele petroliere. In Afganistan, au fost opiul si drogurile, foarte utile cand vrei sa faci bani repede. In Libia si Tunisia, in Egipt si in Siria scopul a fost de a inlocui puteri moderate cu unele islamiste care vor deveni repede ostile si impotriva carora vom lupta in curand sub pretextul luptei antiteroriste, pentru a proteja Israelul. Urmatoarele tinte se cunosc déjà.
“Noile state” la care se refera Laurent inseamna noile “Democratii Coca-Cola” implementate in lumea araba, in locul statelor proclamate de ideologii neoconservatori Robert Kagan si William Kristol drept “negative” sau “haimanale” (“Rogue states”). Modelul urmat, dupa Francis Fukuyama “a fost Romania sub Ceausesti”, care, din stat “haimana” a devenit democratie Coca-Cola. Ca si in Romania, in aceste state se viza lichidarea conducatorilor nationalisti si adjudecarea bogatiilor lor de catre transnationale. “Odata ce vrajitoarea cea rea va pieri – profetea Fukuyama – oamenii se vor ridica si vor incepe sa cante fericiti despre libertatea lor”. Evident, la adapostul cantecelor, tarile lor vor fi distruse si li se va fura si cenusa din vatra!
La declansarea “Primaverii arabe”, neoconservatorii porneau disperati de pe pozitii neconsolidate. Din 24 ianuarie 2009, democratul Barrack Obama devenea presedintele SUA, fiind sprijinit de Pentagon si Departamentul de Stat. Neoconservatorii il puteau bloca in Congres si prin pozitia a doua in stat, detinuta de Joe Biden, care a promovat astfel in fruntea mafiei transnationale energetice si a ofensivei globalist-comuniste asupra lumii. In 2010, Leh Kaczynski a murit in accidentul de la Smolensk iar Iulia Timosenko a pierdut alegerile in Ucraina, indreptandu-se cu pasi repezi spre puscarie. In aceste conditii “bunul prieten” Traian Basescu dobandea o importanta sporita in estul Europei. In perspectiva celui de-al doilea mandat el a fost sprijinit la alegerile parlamentare din 2008, partidele romanesti primind o lista de 24 de nume care nu mai trebuiau sa intre in viitorul Parlament, persoanele in cauza fiind considerate periculoase pentru interesele globaliste, prin patriotismul si inteligenta lor. Ca functionar parlamentar imi aduc aminte ca in fruntea listei figurau senatorii Nicolae Vacaroiu, Mihai Ungheanu, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Serban Nicolae etc. Si imi mai amintesc faptul ca pe unii dintre ei i-am avertizat, indicandu-le si persoanele care le sabotau campania si ca o buna parte din cei aflati pe lista au decedat intre timp, alaturandu-i-se lui Antonie Iorgovan, mort la 4 octombrie 2007, nu inainte de a rosti in Parlament cu ultimele puteri: “M-au lichidat!”. Alegerile prezidentiale din 2009, au fost rasturnate in defavoarea lui Mircea Geoana care le castigase, nu numai prin manaria de tip clasic, vizibila in cazul voturilor de la Paris si de aiurea, ci si, in primul rand, prin “Programul Cobra” instrumentat de trei capete luminate ale STS.
Reinvestit presedinte, Basescu a implementat programul de terorizare a militarilor, de distrugere a sindicatelor si a tuturor categoriilor socio-profesionale prin legi ale genocidului si ale subminarii economiei nationale, pregatindu-se sa participe la noua cruciada antiaraba cu formidabila forta a flotei militare romanesti formata din doua sicrie plutitoare achizitionate de la englezi, dintre care unul (“Regina Maria”) servea exclusiv drept depozit de piese de schimb pentru cel de-al doilea (“Regele Ferdinand”). Se explica de ce SCMD a adresat lumii democratice protestul “In Romania regimul antidemocratic si antipopular Basescu urmareste subordonarea miscarii sindicale nationale”, de ce la mitingurile si marsurile societatii civile romanesti organizate si coordonate de SCMD, in plina “Primavara araba” se scanda “Basescu-Mubarak” si “Basescu-Gaddafi” si de ce penibila sluga a lui Biden, ultimul pseudo-ambasador in Romania, Mark Gittenstein, si-a permis sa ne ameninte cu lichidarea noastra de pe blocuri, de catre lunetisti, ca in Siria.
“Primavara araba” a debutat la 1 decembrie 2010 in Tunisia, printr-o revolta armata, sfarsita cu alungarea presedintelui Zine El Abidine Ben Ali, la 14 ianuarie 2011 si consolidarea unui regim islamist in octombrie acelasi an. Victoria din Tunisia a facut ca in ianuarie 2011 sa inceapa revolta in Iordania, impotriva regelui Abdullah II, islamistii instaurand pana in ziua de astazi haosul, in Yemen, cu implicarea Al Qaeda, presedintele Ali Abbdullah Saleh fiind inlaturat la 23 noiembrie si in Egipt, unde protestele impotriva lui Hosni Mubarrak, declansate la 25 ianuarie 2011, s-au transformat in conflicte sangeroase din 2 februarie, avand drept centru piata Tahrir din Cairo. Batranul Mubarrak a fost depus la 11 februarie, fiind ulterior arestat si condamnat, islamistii au castigat alegerile din decembrie dar haosul continua, singurul factor de echilibru al tarii ramanand armata.
Pe 15 februarie 2011, s-a dat din nou o dubla lovitura, incepand luptele siitilor impotriva dinastiei sunnite din Bahrain (situatia este gestionata pe moment de Arabia Saudita) si razboiul civil din Libia. In martie 2011, NATO a intervenit in Libia, militar, in favoarea insurgentilor, ajutandu-i sa ocupe tara pana in luna august, sa lichideze ultimele rezistente ale Jamahiriei si sa-l asasineze pe Gaddafi (20 octombrie 2011). De ce Muammar al-Gaddafi a trebuit sa o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu, Slobodan Milosevici sau Saddam Hussein? Pentru ca: a alungat marile corporatii transnationale din Libia; a decis sa scoata tara din sistemul bancar mondial; a dat cetatenilor libieni credite fara dabanda, energie electrica gratis, cate 20000 USD, ajutor la deschiderea unei afaceri, cate 750 USD/luna ajutor de somaj, cate 7000 USD la nasterea fiecarui copil, cate 1000 USD anual pentru fiecare membru de familie, cate 64000 USD cadou la casatorie; a asigurat studentilor libieni, admisi in strainatate, burse de cate 2500 USD plus intretinere, plus un automobil gratuit; a asigurat case pentru fiecare familie, invatamant si spitalizare, gratuite; a interzis impozitele pe case, apartamente si cladiri; a statuat ca masinile sa fie vandute libienilor la pret de productie, a stabilit amenzi uriase pentru falsificarea alimentelor si pedeapsa cu moartea pentru falsificarea medicamentelor etc. Pentru toate acestea si pentru multe altele, Gaddafi trebuia sa moara. Ce au primit libienii in schimb? Haos, moarte si Coca-Cola, pe care le platesc in petrol.
La 20 februarie 2011, s-au declansat revoltele in Maroc impotriva regelui Mohammed VI, care continua si astazi iar la 15 martie 2011, cu implicarea totala a lui Sarkozy si a Legiunii Franceze, a inceput rebeliunea in Siria, impotriva guvernului Bashar al-Assad. Aici lucrurile s-au complicat si pentru neoconservatori si pentru unealta lor (Armata Siriana Libera) Libanul, Israelul, Rusia si Turcia declarand chestiunea siriana de interes strict regional si excluzand SUA, pentru prima data in ultimii 70 de ani, de la dialog. Decizia le-a fost facilitata si de gafa uriasa a lui Jon Biden de a trimite o femeie (Hillary Clinton) sa faca pace intre musulmani. In plus, Occidentul a inceput sa se trezeasca in momentul in care evenimentele au luat-o razna, pretentiile de cruciada antiterorista inaintand spre centrul Africii. “Ei bine, cand se vorbeste despre a pleca la razboi pentru a lupta contra terorismului din Mali, imi vine sa rad – declara in Parlamentul Belgiei Louis Laurent – Nu este coerent sa mergi in Mali pentru a ajuta Franta in numele luptei impotriva terorismului islamist, din moment ce sustinem acest terorism in Siria, unde rebelii islamisti vor sa-l dea jos pe Bashar al-Assad si vor sa impuna Sharia, asa cum au facut-o in Libia si in Tunisia. Trebuie sa nu ne mai mintiti si sa nu mai luati oamenii drept imbecili. A venit timpul pentru adevar!
Dovada ca a sosit timpul pentru adevar este ca Iulia Timosenko a fost arestata si condamnata in Ucraina, (la 5 august 2011), in egala masura portocaliul Sarkozy a pierdut alegerile in Franta la 15 mai 2012, Saakasvili si Boiko Borisov au fost demisi in Georgia si Bulgaria in 2013 iar Traian Basescu, dupa ce a fost suspendat legal la 6 iulie 2012, a fost tot legal demis la 29 iulie 2012 prin referendum. Neoconservatorii au fost obligati sa faca un adevarat tur de forta prin Barrosso care ne-a amenintat in “11 puncte”, si prin presiunile exercitate asupra guvernului Ponta, care a fost obligat sa accepte un nelegal prag electoral si cifrele unui recensamant cu 10 ani anterior. Cu un numar de votanti de 16.269.839 de persoane, cu o participare reala la vot de 8.455.336 cetateni din care 7.403.836 au votat pentru demitere, 943.375 impotriva, 111.797 fiind voturi nule, Traian Basescu a fost demis. Dar nu numai ca exercita in continuare atributiile de presedinte, mai si bate campii, sustinut de acolitii sai despre “lovituri de stat” date de Parlament si de marea masa a populatiei impotriva “democratiei” reprezentata de el, serviciile secrete, slugile din procuratura si justitie, agentii straini si, bineinteles, … Elena Udrea. Pentru ca asa vrea Biden. Ferindu-ne sa concluzionam pentru a nu fi acuzati de cine stie ce idiotenie, facem apel tot la concluzia deputatului belgian Louis Laurent: “A face razboi pentru a apara interesele SUA, a face razboi pentru a apara interesele unor companii, pentru a pune mana pe mine de aur, asta nu are nimic nobil si asta face din tarile noastre, tari agresoare. Nimeni insa nu indrazneste sa vorbeasca despre asta! Doare! Sa vezi cum din interese si jocuri murdare, se sfarsesc istorii! Se distrug popoare! Mai vechi decat cei 200 de ani ai celor ce afirma ca ei sunt exportatorii democratiei!
Iar astazi, o alta cacialma cu desfasurare de forte militare si pe care unii ar vrea sa o transforme in razboi, ne bate la usa. Noi o numim “Iarna Ucrainei”, pentru ca nu este vorba despre binele, democratia sau libertatea unui popor ci despre bogatiile unui imens teritoriu european in care globalist-comunistii si-au infipt coltii incepand déjà sa-l sfasie, asa cum au procedat si cu Romania. Dar despre Ucraina si recentul soc emotional olandezo-malayezian, cu alta ocazie.
 (VA URMA)

Col. (r) dr. Mircea DOGARU,
Presedintele SCMD