marți, 3 decembrie 2013

MANIFESTARILE DE LA ALBA IULIA
ASA CUM AU FOST


In atentia tuturor rezervistilor, membrii sau nu ai SCMD si a aliatilor din cadrul Societatii Civile

 Doamnelor si domnilor,

Cu profund regret va informez ca anul acesta, la Alba Iulia, s-a petrecut un fenomen total strain de ideea de unitate nationala si total contrar ideii de sarbatoare nationala. Din pacate, acest fenomen tradeaza starea de spirit reala a romanilor. Pe scurt, cu ocazia depunerii coroanelor aniversare din partea institutiilor nationale si locale ale statului, s-au auzit huiduieli copioase. De la presedinte, guvern, Senat, Camera Deputatilor, la prefectura, Consiliu Judetean si primar, toate au fost copios, si in mod egal, huiduite. De asemenea, delegatiile tuturor partidelor, fara exceptie, au fost huiduite. Mai mult, dat fiind scandalul Rosia Montana, au fost huiduiti si delegatii Academiei Romane.

Tacerea s-a instaurat doar in momentul depunerii de coroane de catre delegatiile Societatii Civile, primele aplauze izbucnind in momentul in care au depus coroane SCMD, veteranii, rezervistii si Cultul Eroilor.

Aceasta este starea de spirit a romanului, iar clasa politica, respinsa in corpore, ar trebui, de pe acum, sa fie ingrijorata de viitoarele alegeri europarlamentare si prezidentiale.

Ca membru marcant al Societatii Civile, in baza Rezolutiei CNR 2013, de la Alba Iulia, SCMD isi va pune, ca si pana acum, capacitatea organizatorica la dispozitia aliatilor, in cadrul CNSC, pentru ca cetatenii sa se prezinte la vot si sa voteze, in interesul lor, al natiunii si al statului roman. Cum insa, nici SCMD nu mai accepta promisiuni neonorate, membrii clasei politice ar trebui sa constientizeze faptul ca, prioritar pe agendele lor de lucru, este obligatoriu sa devina implinirea obiectivelor tuturor categoriilor socio-economice si de varsta ale Societatii Civile romanesti, impotriva intereselor egocentrice, individuale sau de “bisericuta” politica, intra, extra sau interpartide! Daca nu vor sa fie alesi cu o majoritate de 37 din ……70 de participanti la vot!

PRESEDINTELE SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU