miercuri, 5 decembrie 2012

Romani, iesiti la vot, indiferent de vreme!


De ce trebuie sa iesim la vot pe data de 9 decembrie?

Pentru ca regimul Basescu nu a murit, pentru ca cei care si-au batut joc de noi toti, adica de toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, lundu-ne, pe rand, dreptul la munca, la invatatura, la sanatate, la viata si, in final, unica arma de aparare – VOTUL, furandu-ne prin cinci slugi odioase Referendumul, nu au abandonat lupta impotriva natiunii romane. Pentru ca, in disperarea lor, au declansat o ofensiva mediatica fara precedent, coloneii turcesti muscand fara alegere. Pentru ca USL-ul a jucat in cap de pod pentru promovarea unei noi legi electorale si a unei noi legi a referendumului si a pierdut, fiind astazi anatemizat, adica de-a dreptul demonizat de trompetele basiste, ca n-au reusit sa repare in 6 luni ceea ce Basescu a distrus in 8 ani. Pentru ca ele, trompetele basiste, coloneii turcesti, cristoii si ceilalti musca de-a valma, incercand , din nou, sa ne asmuta, cu disperare, pe unii impotriva celorlalti! Dezbina si stapaneste!...

Haznalele video si audio basiste, reluate de “Evenimentul zilei” si de “Adevarul“, vorbesc despre niste “ofiteri MApN in rezerva” care “au facut scut in jurul USL, pentru o punga groasa cu bani. Cu cateva zile inainte de alegeri, guvernul a gasit in visterie 35 milioane de euro pentru revolutionari. Pana pe 7 decembrie, fiecare dintre acestia va primi 30 de mii de lei dintr-un foc. In schimb, Guvernul USL nu a gasit bani in buget pentru cresterea salariilor cadrelor didactice sau pentru marirea pensiilor.”

Pana la a cere, prin justitie, tovarasilor colonei turcesti si cristoilor  declaratiile lor de avere, ca sa stim si noi cu cat se mai plateste “geniul” in Romania, facem, pentru cei interesati, urmatoarele precizari:
  1. 1.     Noi nu suntem un grup de agitati ci un sindicat legal constituit, care a inscris, in 3 ani de zile, in randurile sale, aproape 30.000 de rezervisti proveniti in egala masura din MApN si MAI, dar si din celelalte structuri militare specifice;
  2. 2.     Nu ne batem pentru “pungi cu bani” ci pentru dreptul la propria identitate. Pentru ca, daca Ion Cristoiu va fi considerat ziarist pana in clipa mortii si nu activist al CC UTC si PCR, daca nea Gheorghe va fi considerat taran, nea Ion, technician pana in ultima secunda, noi, militarii, am devenit prin lege “fosti militari” avand in prezent statut de asistati social, ca si fostii CAP-isti. Ne batem pentru niste drepturi pe care militarii si numai militarii, indiferent ca au provenit din armata, politie, servicii, le-au avut dintotdeuna, de la inceputurile Romaniei moderne si pana in 2009, cand au fost batjocoriti de regimul Basescu, pentru ca, din 2011,  unii sa fie aruncati in penal si altii in disperare.
  3. 3.     Ne-am solicitat statutul printr-un Proiect de Lege a pensiilor militare de stat, a carei aparitie sa fie garantata prin doua OUG;
  4. 4.     Ca si revolutionarii, sau grefierii, sau profesorii, sau ceferistii, sau lucratorii din sanatate, sau minerii, nu am primit pana acum decat promisiuni si atat;
  5. 5.     Intrucat militarii si revolutionarii sunt considerati cei mai periculosi in ultimele 8 luni de zile, presa basista a mancat de circa 10 ori reziduri in acesta vara, cum ca ne-am fi primit drepturile restante.

Ce am primit noi in cursul acestui an au primit sau vor primi pana la 31 decembrie si revolutionarii, si grefierii, si ceferistii, si pensionarii civili si lucratorii din sanatate si profesorii si toti ceilalti.

Lasand la o parte zecile de mii de profesionisti OMON, SPETZNATZ, MOVE, QEOD, SDCE, MI 6, CIA, MOSSAD, etc. ce au actionat in teatrul de operatii Romania in decembrie 1989, atunci, in strada, am fost si am murit noi, militarii si revolutionarii. Printre picioarele noastre  s-au strecurat, nebagati in seama, atunci cand unii dintre noi visau implinirea idealurilor de democratie si maretie a Romaniei, prin reunificare, sobolanii care au accedat la Putere si care, incepand din 2009, au scos poporul roman in afara Istoriei. Poate n-ar strica sa intrebam ce faceau coloneii turcesti si cristoii, nu numai alde Udrea, Cocos, Videanu, Berceanu sau Basescu in decembrie 1989?

In ceea ce priveste pe profesori, nu turcestii si cristoii ci noi, SCMD-ul, am fost astazi, 05.12.2012, alaturi de Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania, la Ministerul Educatiei, pentru sustinerea revendicarilor lor. Asa cum am fost alaturi de pensionarii civili, de grefieri, de revolutionari, de ceferisti, etc. atunci cand ne-au solicitat.

Din punct de vedere militar, cine se pricepe cat de cat, stie ca numai un nebun sau un sinucigas angajeaza razboiul pe doua fronturi. Am intrat in razboi contra regimului Basescu, in 2009, si-l vom duce pana la capat, adica pana in 9 decembrie 2012, obiectivul nostru major fiind ca nici unul dintre cei care au initiat, votat in Parlament la doua maini, promulgat si aplicat, in anii 2009-2012 (aprilie), impotriva tuturor categoriilor socioprofesionale si de varsta din Romania, prezente si viitoare, legile genocidului, ale subminarii economiei nationale si ale tradarii de neam si de tara, sa nu mai ajunga la decizie.

Aparatori prin definitie ai democratiei constitutionale (art. 118, al. 1, Constitutia Romaniei) noi, militarii in rezerva si retragere declaram ca arma noastra este votul! Si chiar daca institutiile “democratice” ale Basescului, gen DNA, DGIPI si altele,  ne vor alerga dupa aceea pe campuri, vanandu-ne pentru ca am indraznit sa ne exercitam dreptul la vot, asa cum au facut dupa Referendum, ii indemnam  pe toti romanii intregi la cap sa se prezinte la urne, indiferent de vreme si de prioritatile lor personale. Pe cine sa voteze? Pe Stefan cel Mare sau pe Avram Iancu, daca n-au pe cine, dar sa voteze!

De ce trebuie sa votam, pe 9 decembrie, toti?

Pentru ca unul dintre adversarii nostri constanti, grupul de santajisti antieuropeni, cu mental primitiv de ev mediu timpuriu, adica UDMR-ul, sa dispara din politica!
Pentru ca, votand toti, in conditiile in care grupul de sacali sau de abulici care sustine uniunea ce si-a propus sa ne mai “arda” odata, adica ARD-ul, fiind minuscul, visul nostru de a-i vedea pe vinovati, afara din Parlament, se va indeplini! Valabil si pentru grupusculul, botezat partid al initiatorului infamantelor Legi 263 si 119/2010, Marian Sirbu, al lui Oprea, Nicolicea si al generalilor de trei paduchi Iordanescu si Ontanu!
Pentru ca, ramas singur, adica doar cu relicvele europene ale defunctului regim Bush, rejectat de Departamentul de Stat al SUA, ultimul comunist al Romaniei (asa cum s-a declarat el insusi, in dialogul cu Adrian Nastase , la alegerile din 2004) isi va dobandi calitatea, pe care i-a conferit-o poporul roman, prin 8,6 milioane de voturi – aceea de DEMIS!

La aceste motive, stimati cetateni ai Romaniei, adaugati si motivele dvs. personale, indemnati-va copiii, batranii, aduceti-i pe brate pe membrii famililor  dvs. cu dizabilitati, la vot, pe 9 decembrie!

Impreuna vom invinge! Pentru ca nimeni nu este vesnic si fiecare isi primeste, mai devreme sau mai tarziu, dreapta rasplata!

La vot, pe orice vreme, in orice conditii!

Col. (r) dr. Mircea Dogaru