marți, 13 noiembrie 2012

Procesul contra Curtii Constitutionale




Vineri, 16.11.2012, orele 08.30, la Inalta Cute de Casatie si Justitie se joaca ultimul act al procesului intentat de SCMD, cinci ONG-uri militare si trei domni generali in rezerva, Curtii Constitutionale, proces in care se neaga … constitutionalitatea acesteia.

Reamintim tuturor celor interesati ca, declinandu-si competenta, Curtea de Apel Bucuresti a cerut CCR sa-si demonstreze propria constitutionalitate. Si mai atragem atentia ca cei noua “mari specialisti”, ale caror voturi au contat mai mult decat vointa a 8,6 milioane de cetateni cu drept de vot, isi bat permanent joc de Constitutia Romaniei, prezentandu-se in scris drept “Institutie publica” si “Institutie politico-jurisdictionala”.

Va rugam, domnilor jurnalisti, sa verificati incadrarea CCR in Constitutia Romaniei si sa va raspundeti singuri daca domnii in cauza o incalca sau nu, atribuindu-i calitati care nu exista.

Ne permitem sa va reamintim totodata domnilor “indignarile viforoase” care i-au cuprins pe unii dintre membrii breslei dvs. atunci cand am afirmat ca CCR, DNA, ANI, etc. sunt structuri politienesti si de santaj de tip bolsevic, ce dubleaza nejustificat  structuri existente ale statului roman. Astazi, dupa vanarea votantilor la Referendum, nu credem ca mai exista cineva care sa nu impartaseasca aceasta opinie.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU